Keto Espoo

Keto Espoo

perjantai 30. lokakuuta 2015

iPadilla Show Me-äänikortti




  1. Yksinkertainen ja helppo äänikortti onnistuu iPadin Show Me -appsilla. Voit ladata sen ilmaiseksi AppleStoresta. HUOM! Aikuisen on luotava itselleen tili, jolle teokset halutaan tallentaa ja sitä kautta jakaa sähköpostilla. Lasten nimillä tilejä EI SAA luoda!
  1. Ota kuva kameralla. Hae sivulle kameran rullasta haluamasi kuva ja kirjoita sen päälle tekstiä koskettamalla sormella kuvaruutua. Valitse sitten tekstin väri ja kirjoita. Voit halutessasi lisätä näppäimistöltä tallentamiasi Emoji Keypad-kuvia kuten  kuvaan lisättyjä tassunjälkiä. 
  1. Sivulle voi myös piirtää- kumma kyllä- valitsemalla pyyhekumin kuvan ja värin vaakatason palkista. Lisää värejä saat plus + näppäimestä. Rec- nappia painamalla voit äänittää tervehdyksen.Iiriksen tervehdys kuulostaa tältä. 
  1. Tallenna teos lopuksi Save as Draft. Ja jaa se @postilla painamalla kirjekuorta, missä on nuoli tabletin oikeassa yläkulmassa.

Updated: Terhi
Creative Commons -lisenssi
ICT esiopetuksessa, jonka tekijä on Terhi Kuoppala, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.