Keto Espoo

Keto Espoo

lauantai 12. marraskuuta 2016

Liikunnan iloa ICT-workshopissa

Matinkylä-Olarin ICT-workshopissa Sanna ja Eeva-Liisa ICT-mentorit laittoivat koulutettaviin liikettä kivoilla sovelluksilla, mitkä sopivat myös pieneen tilaan.
Bird Up kirvoitti joukkuepeliin ja kun toinen joukkuen sai linnun nousemaan omilla liikkeillään aina avaruuteen asti , niin pitihän toisenkin joukkueen hypähdellä ja räpyttää siipiään vähintäänkin yhtä hurjasti :)


Kaikki ICT-workshoppimme ovat toiminnallisia ja perustuvat uuteen esiopetussuunnitelmaan. Tabletlaitteet ja ohjelmat ovat sekä ilmaisun että tutkimisen välineitä työpajoissamme kuten tässä. Koulutettavat olivat Espoon KVTES,OVTES,yksityisten ja ostopalveluiden esiopettajia. Workshopeissamme on lisäksi ollut mukana varhaiskasvatuksen asiantuntijoita, myös keväällä 2016.


Kokeilimme tanssia myös PandaManian tahtiin sekä hyppien ja pomppien rikkoa näytöllä olevia BitBreaker tiiliä. Sopivat päivittäisten liikuntasuositusten saamiseksi ja varsin pienessäkin tilassa,missä on esim. monikosketusnäyttö tai älytaulu. PandaManiaa tanssimme omien tablettiemme edessä , myös Espoon keskuksen ja Leppävaaran alueen ICT workshopeissa.

Terhi Kuoppala, Pedagoginen ICT-ohjaaja
Update:Terhi