Keto Espoo

Keto Espoo

perjantai 20. marraskuuta 2015

Liikuttava tabletti

Erja, Sanna, Pia ja Anu Sellon kirjastosta olivat tehneet hienot ennakkovalmistelut. Lämpimät kiitokset! Tablet-laitteille oli ladattu oikeat sovellukset ja televisioruutu sekä dokumettikamera toimivat hyvin. Akseli-sali oli muutettu liikuntatilaksi.

Sanna luki ensin kirjaa ”Minttu urheilee”. Minttu viritti lapset hyvään tunnelmaan. Sitten otettiin alkuverryttely Yoga Dogs-korttien avulla. Kuvat näytettiin lapsille ja he tekivät saman liikkeen, kuin koira kuvassa.

Pelasimme myös QR-koodeihin piilotettujen kuvien avulla (konttaus, juoksu, kävely, yhdellä jalalla ja ryömiminen) liikuntapeliä. Toisen ryhmän kanssa harjoittelimme Stop Motionilla kuperkeikka elokuvan tekoa.


Käytimme myös tablet -laitteen kameraa liiketunnistimena. Tablet -laite oli yhdistetty isoon televisioon ja näin lapsi näki suurelta ruudulta kuinka tiilet hajosivat tai kuinka käsiä räpyttelemällä lintu pääsi taivaalle aina kuuhun asti. Yksi käytetyistä sovelluksista tanssitti lapsiryhmää yhden lapsen toimiessa edessä mallina.



Hymyileviä punaposkisia lapsia lähti takaisin kohti päiväkotia kirjastopajamme jälkeen. Mukava liikuntahetki tablet -laitteiden kanssa!

Marja Hokkanen, Pedagoginen ICT-ohjaaja
Update:Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.