Keto Espoo

Keto Espoo

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

KETO-hanke-esittelyä

Marja ja Terhi ovat käyneet esittelemässä esiopetuksen osalta KETO-hanketta elo-syyskuun aikana oman KETO-tiimin lisäksi mm.Eläköön esiopetus!- starttipäivillä esiopettajille heti toisella työviikollaan 10.8.2015. 


KETO- hanketta on esitelty lisäksi erilaisissa kokouksissa ja työryhmissä kuten varhaiskasvatuksen työryhmässä (VAKA), laajennetuissa johtoryhmissä aluepäälliköille ja asiantuntijoille (LAJO), New Padagogy Deep Learning johtajuus-koulutuksessa (NPDL), suomi toisena ja vieraana kielenä opettajille (S2), kiertäville erityislastentarhanopettajille (KELTO), Innokas! -verkoston Minna A.Kukkoselle. 
Updated: Terhi


Viimeisimpänä KETO-hanketta sekä ICT-koulutusta on esitelty Kirkkonummen Majvikissa Esimiespäivillä päiväkodin johtajille, aluepäälliköille ja asiantuntijoille. Hankkeen alussa Terhi ja Marja aloittivat yhteistyön Helsingin kaupungin varhaiskasvatusviraston Oivalluksia eskarista- projektityöntekijöiden sekä Helsingin Yliopiston opettajakouluttaja-mediakasvatusalan tutkija Sara Sintosen kanssa ja tarkoitus on vaihtaa kuulumisia, raportoida KETO-hankeen etenemisestä  sekä oppia toisiltamme yhteistyöpalavereissa jatkossakin (benchmarking).
Creative Commons -lisenssi
ICT esiopetuksessa, jonka tekijä on Terhi Kuoppala, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.