Keto Espoo

Keto Espoo

tiistai 13. lokakuuta 2015

Esiopettajien pilottikoulutus (Surface RT ja Acer)

Pedagogiset ICT-ohjaajat Marja ja Terhi kutsuivat niiden esiopetusyksiköiden esiopettajia
pilottikoulutukseen , joilla on jo käytössään tabletlaitteita työssään. Ensimmäinen koulutusiltapäivä järjestettiin   7.10.2015 klo 12.30-15.30 Windows tablettityökalut esiopetuksen oppimisympäristöissä- toiminnallinen pilottikoulutusiltapäivä. Se pidettiin Kamreerintie 6 A koulutustiloissa.Esiopettajat toivat mukanaan Surface RT-tabletit. Koulutusiltapäivässä harjoiteltiin toiminnallisesti tekemään digitarinoita, animaatioita ja videoita, tutustuttiin luvanvaraisten kuvien ja äänitteiden käyttöön, tutustuttiin pedagogisesti tarkoituksenmukaisiin verkko-oppimisympäristöihin esiopetuksessa sekä jaettiin jo kokeiltuja hyviä käytäntöjä ja sovelluksia (appsejä). 

Toinen koulutus pidettiin 12.10.2015 klo 12.30-15.30 Kamreerintie 6 A koulutustiloissa. Koulutus oli muuten samansisältöinen, mutta laitteena käytettiin Acer-tabletteja.Koulutusmateriaali on lähetetty koulutukseen osallistuville sähköpostitse. Lisäksi Surface RT:tä käyttävät esiopettajat saavat käyttöoppaan ja toteutusideoita mm. tästä Microsoftin linkistä Alla kuvia ko. koulutuksista







Teimme Book Creatorilla digitarinoita:Lisäsimme kuvaan tekstin ja äänen.
Opettelimme käsittelemään kuvia erilaisilla kuvankäsittelyohjelmilla.
Lisäksi kokeilimme erilaisia piirrosohjelmia , joilla esikoululaiset voivat kirjoittaa tekstiä ja piirtää vapaasti.











Updated: Terhi
Creative Commons -lisenssi
ICT esiopetuksessa, jonka tekijä on Terhi Kuoppala, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.